Unaprijedite poslovnu produktivnost uz Microsoft Office 365

Unaprijedite poslovnu produktivnost uz Microsoft Office 365

U poslovnom svijetu svakodnevno koristimo alate koji nam pomažu u obavljanju naših poslovnih zadataka, bilo da su to email servisi, Microsoft Office alati ili pak neki drugi. Ipak, veliki broj kompanija još uvijek je u potrazi za rješenjem koje bi im unaprijedilo poslovnu produktivnost, olakšalo i ubrzalo posao. Ukoliko ste i vi među njima, vrijeme je da upoznate – Microsoft Office 365!

Office 365 je Microsoft cloud servis koji omogućava korištenje alata koji se koriste u svakodnevnoj poslovnoj upotrebi a čini kombinaciju poslovnog email servisa sa Office desktop aplikacijama (Word, Excel, Power Point i Outlook), dijeljenim dokumentima (OneDrive for Business i Sharepoint), instant porukama, video i web konferencijama (Skype for Business) i mnogo više.

Budući da je email danas osnovno sredstvo komunikacije u poslovnom svijetu, vrlo često zbog njegove nedostupnosti, nepouzdanosti ili nesigurnosti uposlenici imaju najviše problema pri obavljanju svakodnevnih poslovnih zadataka. Office 365 paket kao jednu od svojih najvećih prednosti nudi sigurni email server u Cloudu koji omogućava uposlenicima pristup svojim mailovima sa bilo koje lokacije, visoku dostupnost ovog servisa te sigurnost da će njihovi mailovi stići na željeno odredište. Ovakav mail server ima i osnovnu zaštitu od spama, malvera i drugih zlonamjernih softvera što svakako predstavlja dodatnu vrijednost.

Pomoću Office 365 uposlenici kompanije imaju i mogućnost korištenja licenciranih Office aplikacija na PC ili Mac računarima, mogu raditi pohrane podataka i backupe na svoj prostor u Cloudu uz OneDrive for Business gdje imaju kapacitet od 1TB prostora, imaju mogućnost korištenja zajedničkog Intranet site-a – SharePoint-a, mogu koristiti Skype for Business za sastanke i komunikaciju kako međusobno, tako i sa vanjskim saradnicima na bilo kojoj lokaciji.

Microsoft Office 365 donosi sve što vašem biznisu treba!

Kontaktirajte nas i saznajte zašto je baš Microsoft Office 365 pravo rješenje za Vas!